icon-rss-large

Реєстрація | Вхід

Подписаться на RSS

Бережани переможці обласного кубка Тернопільщини


У неділю, 1 лютого, у спортзалі ТНЕУ відбулася фінальна частина розіграшу кубка Тернопільщини з волейболу серед чоловічих команд. 

СЕРГІЙ ГУЛЬКА, суддя міжнародної категорії з волейболу:
«Сьогоднішні матчі – це вже є фінальна частина. Попередні, скажем, змагання відбулися минулого тижня, тобто, проводилися півфінали.  Звичайно, що є хлопці, які займались колись волейболом професійно, але вони вже, скажем, трошки постарші, але також є  люди, які просто люблять волейбол і приділяють цьому час».
Загалом у змаганнях взяли участь команди із Тернополя, Борщова, Бережан, Теребовлі та Скалата. Молодій команді «Файне місто» з Тернополя не вистачило зовсім трохи, аби отримати призове місце. Однак, першість, тернопільські волейболісти, планують вибороти вже у наступному колі змагань.


СТЕПАН ДЕКА, представник команди «ФМ Тернопіль»:
«Цього півріччя буде нове коло розпочинатися. Що плануємо робити? Ну, потрібно відпрацьовувати ті елементи, в яких є певні прогалини. Чому виграли другий сет? Мобілізували, напевно, всі свої навички, всі зусилля, постаралися якось сконцентруватися на грі. Волейбол більше думаю інтелігентна така, витончена, якщо так можна сказати. Тому, що всі елементи дуже, виконання елементів залежить від попередньої підготовки, від того, в якому спортсмен стані, від того, чи розігріті в нього м’язи і складно координаційний вид спорту».
Що ж до переможців, то у фінальному поєдинку зустрілися команди Борщова та Бережан. Після напруженого протистояння перемогу таки вибороли волейболісти з Бережан. 

 

  • Бережани 2:0 ФМ Тернопіль
  • Борщів  2:1 ДСО
  • Бережани 2:1 Борщів

 


  Всего комментариев: 0
avatar